Aloft Brussels Schuman

4.4 

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 800 08 88

4.4

HOE KAN U ONS HET BESTE BEREIKEN ?

Transport Opties

Onze naam zegt alles—Aloft Brussel Schuman— dus onze locatie is niet moeilijk te achterhalen. Gelegen langs het Europese Parlement en het Schuman plein, liggen wij in het hart van het Brusselse Europese zakendistrict, op maar 25 minuten van de luchthaven.


Als u van ver gevlogen komt, is de luchthaven van Zaventem, op minder dan 10 miles van ons hotel uw beste keuze. Honderdtallen luchtvaartmaatschappijen vliegen hier naartoe, en het is een van de drukste plaatsen van het land.


Spring in u auto en u bent hier in geen tijd! Plus, een auto geeft u de flexibiliteit om het nabije zakendistrict te bezoeken, en de andere bezienswaardigheden in geen tijd te zien. Bekijk onze stap-voor stap routebeschrijving vanuit de luchthaven voor een zorgeloze rit. Voor een routebeschrijving van eender waar ter wereld, geeft u gewoon “Place Jean Rey · B-1040” in uw GPS in, en u bereikt ons zonder problemen.


Voor diegenen die- ecovriendelijk- niet met de auto rijden, een auto is niet noodzakelijk. België is perfect om te voet te bezoeken, en wij liggen op wandelafstand van grote ondernemingen en shopping bestemmingen. Er zijn meer als genoeg taxis die u zonder problemen overal kunnen brengen waar u maar wilt. Bel het hotel, of ga even langs bij de Front desk, en we helpen u met plezier.

Als u met de auto komt, bekijk dan aub onze routebeschrijving, vanuit de luchthaven of elke andere bestemming.

Parkeer Informatie

Let wel: Dit zijn geschatte kosten, toeslagen en andere kosten worden niet gegarandeerd door het hotel. De routebeschrijving kan worden beïnvloed door locale condities en verkeer.

Close