Aloft Brussels Schuman

4.4 (187 beoordelingen)

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 800 08 88  

4.4

ER WACHTEN U AVONTUREN IN DE BUURT VAN ALOFT BRUSSELS SCHUMAN

Het Place du Luxembourg - Jourdan gebied is altijd actief- barstend van energie en spannende dingen om te zien en doen. Geniet van een drankje, ontmoet, mix en meng jezelf met locale Eurocraten (Executies van het Europese Parlement) die rond het John Cockerill's standbeeld staan, of probeer de beste frietjes van Brussel in Maison Antoine. Er is meer als genoeg fun en avontuur. Vraag aan de Front desk voor meer raad, of ga helemaal onafhankelijk zelf et gebied ontdekken. Wie weet wat voor verassende dingen u vindt ?
    

Place du Luxembourg

Place du Luxembourg is een apart deel van Brussel, waar de locale taal plaats moet maken voor verschillende accenten van over heel de wereld. Overal rond het John Cockerill's standbeeld zijn er plaatsen waar u lekker kan eten en drinken. Er zijn vele bars, restaurants, brasseries waar je zelfs de Franse keuken kan aantreffen.

Ons favoriet adres rond het standbeeld: de Tout Bon voor een sandwich of salade, de Fat Boy voor zijn legendarische hamburgers, en brasserie Léo omdat deze opvalt! En als u te diep in het glas heeft gekeken, wees voorzichtig, en neem een van de vele bussen en taxis die u in de buurt kan vinden. Of neem simpelweg de metro aan de "Troon" halte die zich in de buurt bevindt.


Place Jourdan

Een van de absoluut beste dingen in Brussel zijn de frietjes. Hoewel sommige mensen denken dat ze vanuit Frankrijk komen, zeggen de Belgen dat de frietes hier zijn ontstaan, en dat de term "French Fries" was geïntroduceerd door de Amerikaanse soldaten wanneer ze hier in België arriveerden tijdens Wereldoorlog I. Oorspronkelijk uit België of niet, ze weten alleszins zeker hoe ze frietjes moeten maken in Maison Antoine. Geniet van uw frietjes in een van de "partner" bars aan de overkant van de straat, en spoel ze door met een lekker Belgisch biertje.
    

Europese Commissie

Kom en zie zelf hoe wetsvoorstellen worden doorgevoerd, en waar uw Member (MEP) een zeg heeft in de toekomst van Europa. Er is een breed gamma aan activiteiten in Brussel, dus als u nu alleen komt, met familie of in groep, er is altijd iets voor u te beleven. Als u de Europese Commissie wilt bezoeken, neem dan contact op met het departement dat verantwoordelijk is voor het regelen van algemene presentaties en groepsbezoeken.