Aloft Brussels Schuman

4.4 

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 800 08 88

4.4

ER WACHTEN U AVONTUREN IN DE BUURT VAN ALOFT BRUSSELS SCHUMAN

Place du Luxembourg - Jourdan gebied is altijd actief. Het barst van de energie en er zijn talloze spannende dingen om te zien en doen. Geniet van een drankje, ontmoet, mix en meng met locale Eurocraten die rond het John Cockerill's standbeeld staan, of probeer de beste Vlaamse frieten in Maison Antoine. Er is meer dan genoeg fun en avontuur te beleven. Vraag de receptie om advies, of trek er zelf op uit. Wie weet wat voor verrassende dingen je vindt...


Place du Luxembourg

Place du Luxembourg is een apart deel van Brussel, waar de lokale taal plaats maakt voor verschillende accenten van over heel de wereld. Overal rond het John Cockerill's standbeeld zijn er plaatsen waar je lekker kan eten en drinken. Er zijn vele bars, restaurants en brasseries waar je zelfs de Franse keuken kan aantreffen.

Ons favoriete adres rond het standbeeld: de Tout Bon voor een sandwich of salade, de Fat Boy voor zijn legendarische hamburgers en brasserie Léo omdat deze opvalt! En als je te diep in het glas hebt gekeken, wees voorzichtig, en neem een van de vele bussen en taxi’s die u in de buurt kan vinden. Of neem simpelweg de metro aan de "Troon" halte die zich in de buurt bevindt.

Place Jourdan

Een van de beste dingen in Brussel is de friet. Hoewel sommige mensen denken dat ze vanuit Frankrijk komen, zeggen de Belgen dat de frites hier zijn ontstaan, en dat de term "French Fries" was geïntroduceerd door de Amerikaanse soldaten toen ze hier in België arriveerden tijdens Wereldoorlog I. Oorspronkelijk uit België of niet, bij Maison Antoine is het duidelijk hoe je friet moet maken. Geniet van je frietjes in een van de "partner" bars aan de overkant van de straat, en spoel ze door met een lekker Belgisch biertje.

Europese Commissie

Bezoek het Europese district van Brussel en zie met eigen ogen hoe wetsvoorstellen worden doorgevoerd. In Brussel is genoeg te doen, dus of je alleen komt, met familie of in een groep, er is altijd iets te beleven. Als je de Europese Commissie wilt bezoeken, neem dan contact op met het departement dat verantwoordelijk is voor het regelen van algemene presentaties en groepsbezoeken.

Close