Aloft Brussels Schuman

4.4 (187 beoordelingen)

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 800 08 88  

4.4

VIND HIER ANTWOORD OP AL U VRAGEN OVER HET ALOFT BRUSSELS SCHUMAN!

Wat is de check-in en check-out tijd? Check-In tijd is 03:00 PM. Wilt u liever zelf inchecken? Gebruik ons touchscreen touch&go, een self service terminal beschikbaar in de lobby van het Aloft Brussels Schuman. We kunnen de beschikbaarheid van onze kamers niet garanderen indien u aankomt voor de check-in tijd, maar we zullen ons best doen om uw kamer vrij te geven wanneer dit mogelijk is. Check-out tijd is 12:00 PM, en een late check-out om 03.00PM is mogelijk indien dit beschikbaar is. Voor uw gemak en om van uw verblijf in Brussel te genieten, bieden wij de optie aan om uw bagagge in onze baggage kamer achter te laten wanneer u op uw kamer wacht, of wanneer u wacht op te vertrekken na de check-out.

Hoe geraak je best tot het Aloft Brussels Schuman?

Onze naam zegt alles—Aloft Brussels Schuman— dus onze locatie is niet moeilijk te achterhalen. Gelegen langs het Europese Parlement en het Schuman plein, liggen wij in het hart van het Brusselse Europese zakendistrict, op maar 25 minuten van de luchthaven.
Als u van ver gevlogen komt, is de luchthaven van Zaventem, op minder dan 10 miles van ons hotel uw beste keuze. Hondertallen luchtvaattmaatschapijen vliegen hier naartoe, en het is een van de drukste plaatsen van het land. U kan geen probleem hebben met het vinden van een vlucht dat in uw schema past.
Spring in u auto en u bent hier in geen tijd! Plus, een auto geeft u de flexibiliteit om het nabije zakendistrict te bezoeken, en de andere bezienswaardigheden in geen tijd te zien. Bekijk onze stap-voor stap routebeschrijving vanuit de luchthaven voor een zorgeloze rit. Voor een routebeschrijving van eender waar ter wereld, geeft u gewoon “Place Jean Rey · B-1040” in uw GPS in, en u bereikt ons zonder problemen.
Voor diegenen die- ecovriendelijk- niet met de auto rijden, een auto is niet noodzakelijk. België is perfect om tevoet te bezoeken, en wij liggen op wandelafstand van grote ondernemingen en shopping bestemmingen. Wanneer u moe gewandeld bent zijn er meer als genoeg taxis die u zonder problemen overal kunnen brengen waar u maar wilt. Bel het hotel, of ga even langs bij de Front desk, en we helpen u met plezier.

Als u met de auto komt, bekijk dan aub onze routebeschrijving, vanuit de luchthaven of elke andere bestemming.

Is er parking aan het Aloft Brussels Schuman ?

Let wel: Dit zijn geschatte kosten, toeslagen en andere kosten worden niet gegarandeerd door het hotel. De routebeschrijving kan worden beïnvloed door locale condities en verkeer.

Biedt het Aloft Brussels Schuman internet toegang aan ?
Ja, u kan tijdens u verblijf bij ons in contact blijven met vrienden of familie, of uw zaken afhandelen doorheen heel het hotel.  Kom meer te weten over het gratis Internet / WiFi >>

Heeft het Aloft Brussels Schuman een restaurant?
Ons non-stop drank gedeelte, re:fuel by aloftSM, zorgt 24u per dag, 7 dagen per week voor uw noden, en is een aangename afwisseling door zijn on-the-road eating. Kom meer te weten over re:fuel by aloftSM >> Hoe kan ik een vergader ruimte boeken in het Aloft Brussels Schuman?
Voel u vrij om contact met ons op te nemen via +32 2 224 39 30 of klik hier om ons te contacteren via email om een van onze 3 Tactic ruimtes te boeken.  Kom meer te weten over onze vergader faciliteiten >>

Hoe kan ik op voorhand betalen voor een verblijf in Le Meridien Brusselsvoor mij of een derde partij betalen ?
Om een verblijf op voorhand te betalen (voor uzelf of een derde partij als cadeau) in het Aloft Brussels Schuman, kan u gebruik maken van het kredietkaart formulier dat u hier kan downloaden. Dit formulier kan alleen via fax verzonden worden naar het nummer +32 2 224 37 77 en een maximum aanrekening van €2000 is toegestaan per kredietkaart. Een volledige naam en reservatienummer is nodig om dit formulier in te vullen.

Naar wie moet ik mijn sollicitatie sturen ?
Om te solliciteren bij het Aloft Brussels Schuman, kijk aub naar onze carreer opportunities of stuur een email.

Zijn huisdieren toegestaan in het Aloft Brussels Schuman?
Dieren zijn leuk, en ze maken deel uit van de familie! Maak gebruik van ons huidsdier vriendelijk programma voor honden (tot 18kg). Laat ze genieten van hun eigen luxe in een persoonlijk Aloft bed, met Aloft eetkom.
Kan Aloft Brussels Schuman ons helpen met het boeken van City tours of transfers ?
Onze Front Dest talenten helpen u graag met het organiseren van uw activiteit of transfer tijdens u verblijf in ons hotel. Ze kunnen u ook hulp bieden met het verkrijgen van toeristische informatie en aanbevelingen.
Wie moet ik aanspreken voor een reservering en verdere informatie die hierboven niet beschreven staat ?

Indien u een reservering wilt maken, aarzel dan niet om ons direct te contacteren op +32 2 800 08 60 of per email.

Indien u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om ons direct te contacteren op +32 2 800 08 88 of per email (vergeet alstublieft niet de hotelnaam te vermelden). Ons ervaren team is elke dag bereikbaar van 7:00 tot 23:00.