Aloft Brussels Schuman
Place Jean Rey · Brussels1040 · Belgium  · Phone:
+32 2 800 08 88
· Fax:
+32 2 800 08 99
Local Time:
10:13 AM
· Weather:
A few clouds,
10 °C
ABS_aloha desk
Sheraton
Check in
#
Check out
#
Kamer(s)
Personen per Kamer
Children Per Room

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER UW VERBLIJF!

Berichten

Speciale condities

Auto vrije dag informatie: 22 september 2013

Hou aub rekening met het feit dat op zondag 22 september 2013, alle straten van Brussel zullen worden afgesloten voor motorgestuurde voertuigen, vanwege de autovrije dag. Contacteer aub het hotel voor verdere informatie, of bezoek www.stib.be/index.htm?!=nl voor openbaar vervoer opties.

Wisselkoers

Voor non-US hotels, zullen de tarieven in USD worden omgezet in de locale munteenheid, gebaseerd op de wisselkoers van het hotel, wat kan variëren van tijd tot tijd. Krediet kaart kosten worden extra geconverteerd door banken of krediet kaart bedrijven, wat buiten de controle van het hotel valt, en invloed kan hebben op de kost die aangerekend wordt. Contacteer het hotel indien u vragen heeft.

Hotel beleid

Invaliditeits beleid

Het hotel heeft acht toegankelijke kamers, en 1 rolstoel beschikbaar voor mindervaliden. Als u een van deze kamers of de rolstoel wil reserveren, contacteer reservations.brussels@starwoodhotels.com.

Alcohol beleid

Alcoholische dranken mogen niet genuttigd of aangekocht worden voor personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebben.

Leeftijdsrestricitie beleid

Gasten moeten minstens 18 jaar of ouder zijn met foto identificatie om in te checken. In elke kamer moet minstens 1 volwassene verblijven.

Check aanvaardings beleid

Sorry, het is niets persoonlijk—maar we accepteren geen persoonlijke checks als betaling.

Connecting Rooms beleid

Connecterende gastenkamers zijn beschikbaar in alle kamertypes behalve de suite. Deze kamers zijn niet gegarandeerd, en moeten per direct via het hotel bevestigd worden. Stuur aub een email naar reservations.brussels@alofthotels.com voor bevestiging.

Valuta beleid

Onze standaard valuta is natuurlijk de euro. Indien u niet bent kunnen langsgaan bij de dichtsbijzijnde bank, maak u dan geen zorgen. Het Aloft Brussels Schuman hotel aanvaard U.S. dollars. We berekenen de kost aan de hand van de dagelijkse wisselkoers, en tellen hier een transactiekost bij. Ons advies: Betaal met kredietkaart, dit is meestal de optie voor de meest voordelige wisselkoers.

Vroegtijdig uitcheck beleid

Voorafbetaalde reservaties zijn onveranderbaar, en ongebruikte delen zijn niet restituutbaar. Voor een niet-voorafbetaalde reservatie zal er geen extra kost worden aangerekend voor vroegtijdig uitchecken als dit gedaan word tijden de check-in. Als vroegtijdig uitchecken gewenst is nadat de gast is ingecheckt, zal een kost (gelijk aan het volledig verblijf) worden aangerekend. Voor verdere informatie, contacteer severine.louis@starwoodhotels.com.

Vroegtijdig incheck beleid

Check in om 3pm of later en uw Aloft kamer zal klaar zijn en op u wachten. Wil u vroeger komen ? Vraag het aan de Front Desk, en we doen ons best om een kamer te vinden die reeds klaar is. Geen garanties— het hangt af van de vorige gasten en het schema van de housekeeping—maar als we u niet vroeger kunnen inchecken, nemen we graag uw baggage al aan in onze baggage ruimte.

Familie plan beleid

Kinderen die 12 jaar of jonger zijn slapen gratis in dezelfde slaapkamer als de betalende volwassene. Extra bedden of dergelijke kunnen extra kosten met zich meebrengen..

Geschenk kaart beleid

Om een geschenkkaart aan te kopen of te gebruiken, contacteert u best Marie-Anne Paolillo op het nummer (32)(2) 224 3109 of via email marie.anne.paolillo@starwoodhotels.com. Voor boekingen van geschenkkaarten is een kopie van de geschenkkaart verplicht wanneer u de reservatie maakt, en de originele geschenkkaart is verplicht wanneer u incheckt.

Late Checkout beleid

Voel u vrij om uit te slapen— de check-out tijd is pas om 12 uur smiddags. Wilt u iets langer bij ons blijven ? Laat het ons weten en we zullen proberen om de kamer vrij te houden voor u. Er is geen garantie, maar als u de kamer moet verlaten nemen we met plezier uw baggage in ontvangst in onze baggage ruimte, tot als u klaar bent om te vertrekken.

Huisdier beleid

Dieren zijn ook familie! Dat is de reden waarom Aloft Brussels Schuman honden tot 18kg verwelkomt.* Ons huisdier vriendelijk arf(SM) programma biedt een speciaal bed, kom, en doggie bag met woof-alicious cadeautjes en speeltjes, allemaal gratis tijdens uw verblijf. Zorg wel dat uw huisdier zich goed gedraagt—want we willen u geen extra schoonmaakkost aanrekenen!

* Indien uw hond meer dan 18 kg weegt, contacteer dan aub het hotel via reservations.brussels@alofthotels.com.

Krediet/Debet kaart beleid

Krediet en debet kaarten zullen geautoriseerd bij uw aankomst naarhet bedrag dat uw verblijf kost plus een extra voor eventuele incidentele kosten. De autorisatie zal het bedrag vastzetten tot het tijdstip wanneer u uitcheckt, waarna het totale bedrag dat uw verblijf omvat zal worden aangerekend. Geautoriseerde bedragen kunnen tot 30 dagen na uw vertrek nemen om door uw bank of financiële instelling te worden vrijgegeven, en het hotel is niet verantwoordelijk voor enige kosten die hieruit voortvloeien.

Betalings beleid

Kaarthouders moeten aanwezig zijn in het hotel alvorens een betaling via kredietkaart word aanvaard. Anders moet de kaarthouder een krediet kaart formilier invullen en doorsturen. Om dit formulier aan te vragen, stuur aub een email naar reservations.brussels@starwoodhotels.com. Ingevulde formulieren moeten worden gefaxt naar (0032)(2) 645 6777.

Rokers beleid

Aaahhh…adem met gemak! We zitten in een 100% rookrvije omgeving. Dus volg aub onze no-smoking regels—er is een kost van 250€ verbonden aan het overtreden van deze regels. 

Visa/Paspoort beleid

Een geldig paspoort of een geldige vorm van identificatie is verplicht bij het inchecken. (Er zal geen kopie worden genomen).

Wachtlijst beleid

Het hotel biedt geen wachtlijst aan.