Aloft Brussels Schuman

4.4 

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 800 08 88

4.4

RE:CHARGE: SPRINT, STRETCH, LIFT EN PUMP, DAG EN NACHT

Reizen hoeft geen onderbreking van uw dagelijkse routine te betekenen. Sport u thuis, dan kan dat ook bij ons. Werk aan uw conditie in het re:charge fitnesscentrum van het Aloft Brussel Schuman waar u kunt trainen wanneer u dat wilt, want 24 uur per dag geopend zoals u in deze tijd mag verwachten.
We beschikken over een volledig scala aan cardio-toestellen: hometrainers, loopbanden, traploop en elliptische machines van Life Fitness. Maak uw spieren los in een speciale zone met stretching-matten of werk aan uw spierballen met diverse krachtmachines en vrije gewichten.


Het is nog makkelijker om in vorm te blijven tijdens uw trip met onze PumpOne-workouts, dit zijn trainingsprogramma's die gedownload kunnen worden en dan bekeken kunnen worden op uw iPod, iPhone, Blackberry of Treo. Deze makkelijk uit te voeren workouts, exclusief gemaakt voor Aloft gasten, met video's, afbeeldingen, audio en coaching bieden zeven verschillende fitnessprogramma's.


De PumpOne site kan links bevatten naar websites die persoonlijke gegevens verzamelen over jou. Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de handelingen van deze onafhankelijke websites, en raadt u aan de privacyverklaringen en het beleid van deze websites te raadplegen om te begrijpen hoe ze verzamelen, gebruiken en opslaan van dergelijke informatie.

Close