Aloft Brussels Schuman

4.4 

Place Jean Rey, Brussels, 1040   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 800 08 88

4.4

Kom naar w xyz bar en ontdek de buzz!

Aloft Brussels Schuman - W XYZ bar
Aloft Brussels Schuman - W XYZ bar
Aloft Brussels Schuman - W XYZ bar
Aloft Brussels Schuman - W XYZ bar

In het hart van Brussel Schuman komt de echte Aloft vibe tot leven in de W XYZ bar, een muurvrije, grenzeloze bar met een kleurrijk "speedstriped" design waar de Aloft Buzz voelbaar is. Overdag een dynamische plek, 's avonds the place to be. Wanneer de zon ondergaat en de sfeerverlichting aan gaat, kan het beginnen met de beste DJ's en hipste songs. "Mix and Mingle" met onze cocktails, ons snack-attack menu, videowalls en coole evenementen, gebeurt er altijd wat in onze W XYZ bar. Proost en Mingle in de nooit-een-saai-moment  W XYZ bar.

Als de dag overgaat in de nacht, wordt W XYZ bar de focus on het Aloft Hotel Brussel Schuman. De W XYZ bar is ontworpen voor iedereen, en wat W XYZ unieke maakt is het cocktail-menu, gemaakt van Infusion likeuren met een leuke culinaire garnering. W XYZ bar serveert alleen premium en super premium dranken, een selectie van wijn per glas of per fles, flesjes bier en lokale bieren van de tap.

Nieuwe menukaart >


Het volgende staat op de agenda in W XYZ bar:

  • Happy Hour! van 6 to 6:30 en 8 tot 8:30
    Mix, ontmoeten en zich vermengen over cocktails in een sfeer van licht en geluid

Had je graag de W Xyz bar voor een privaat evenement? Gewoon even mailen naar Geoffrey.Vandenberge@alofthotels.com en we zorgen voor de rest!

Ontdek ook ons event LIVE AT ALOFT

Close